PINJAMAN PERIBADI PLUSTIME2U

PINJAMAN PERIBADI EZCASH KOTA KINABALU

  • EZThink
  • EZCASH LOAN,PINJAMAN,贷款
  • Personal Loan,Pinjaman Peribadi,个人贷款
  • PLUSTIME EZTOUCH EZLOAN

Plustime Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan pinjaman peribadi EZCASH bagi meningkatkan taraf kehidupan demi permintaan anda. Pakej peminjaman tersebut digabungkan dengan pelbagai produk yang lain dimana ia berasaskan dengan pelan pembayaran tertunda yang boleh membantu anda dalam masalah dan kesempitan kewangan.

 

Mengurus wang anda dengan bijak merupakan satu kemahiran yang penting supaya anda boleh berbelanja mengikut kemampuan anda dan mencapai matlamat kewangan anda. Anda perlu mengawal kewangan anda walaupun anda tidak mempunyai masalah kewangan. Cara anda menggunakan wang anda pada hari ini akan memberi kesan terhadap cara anda hidup pada masa akan datang. Tambahan pula, anda mungkin akan menghadapi masalah kewangan disebabkan kejadian diluar kawalan anda seperti keuzuran, kehilangan sumber pendapatan dan musibah keluarga.

 

Sekiranya anda memerlukan nasihat mengenai cara mengurus wang secara berhemah, anda boleh menghubungi Plustime Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat kewangan yang mempunyai lesen yang diistiharkan oleh kerajaan negeri Sabah bagi menyediakan perkhidmatan pengurusan  kewangan dan penstrukturan semula pinjaman kepada individu. Nasihat yang diberikan oleh Plustime Sdn Bhd adalah secara percuma.

SMS

Hantar Melalui WhatApps :

+6010 346 2633

Melalui Tel :

+6088 211 887

SMS

Hantar Melalui FAX :

+6088 265 585